loggaVälkommen till Equi Pro Scandinavia

Vi säljer innovativa underlag för ridbanor sedan 18 år tillbaka. Ridbanorna byggs upp delvis av konstmaterial och detta ger oslagbar ridkvalitet och livslängd. Vi är också återförsäljare för Horse Trainers produkter i Sverige. I deras program ingår Allt för träning och rehabilitering av hästar.

Bästa pris i Sverige på ridbotten!

HorseTrainer Walk

HORSE-TRAINER WALK har under en rad år visat sig vara marknadsledande inom träningshjälpmedel, oavsett om det handlar om träning och förberedelse för tävlingar eller rehabilitering efter en skada. De många unika lösningarna på HORSETRAINER WALK gör mskinen till marknadens obestritt mest säkra, och därmed den optimala lösningen för din häst.
En av världens bästa, om inte den bästa!!!

HORSE-TRAINER WALK är en träningsmaskin för hästar. Den kan användas i professionella träningsstall, av ambitiösa elitryttare,på ridskolor, av fritidsryttare samt hos uppfödare med många unghästar.

Internationella veterinärkongresser har testat den här alternativa träningsmetoden noggrant och säger: ”Det är en perfekt lösning för uppbyggnad av hästens ryggverksamhet’, bärförmåga och balans. Det har visat sig att minst 75 % av ryggverksamheten förloras, när sadel och ryttare kommer upp på hästen”. Vidare visar mätningar att hästen efter flera månaders boxvila är återupptränad inom loppet av 3 veckor.

Touch display
HORSE-TRAINER WALK är datorstyrd och manövreras vid hästens huvud, vilket gör att säkerheten är mycket god och att invänjning av nya hästar i maskinen är enkel, även om det rör sig om en oinriden unghäst eller en ivrig tävlingshäst.
Maskinen är förprogrammerad med 10 fasta program, som manövreras via styrenhetens touchdisplay. De 10 programmen har olika längd och olika stigningsvariation (uppför backe). De här programmen täcker 85 % av alla träningsbehov.
Men datorn har också möjlighet till programmering av upp till ytterligare 100 individuella program.
Den steglösa hastighetsinställningen är lätt att använda. Den gör det möjligt att justera hastigheten från 0 till 15 km/t, och därmed kan man anpassa hastigheten till varje enskild häst för optimal verkan.
Vid användning av maskinen visar displayen status på hastighet i km/t, återstående tid av det program som är i gång och stigning (uppför backe) på bandet i grader.
Datorn kan registrera upp till 100 hästar i namnregistret.

HorseTrainer

Referenser

  • Lutfi Kolgjini
  • Thomas Uhrberg
  • Anders Lindquist
  • Arnold Assarson
  • Prinsessan Haya
  • Shejk Mohammed av Dubai
  • Caroline Bonde
  • Ca 350 maskiner till travet i Sverige
  • mfl
Mer produkter

HorseTrainer

HorseTrainer har en komplett linje med maskiner för träning och rehabilitering av hästar. Tillverkas i Danmark med högsta kvalité.

Läs mer här

Clinic Tobbe Larsson

tobbe_a3_sydslattens_20120116

Talkshow Tobbe Larsson

TobbeLarsson_Talkshow2012_A4_1202

Se underlaget i Ponnyakuten 3

ponnyakuten-play-3--logo-for-var-framsida